Доставка и плащане

ДОСТАВКА НА ПОРЪЧАНИ СТОКИ

След като в Fairyribbons.com постъпи поръчка от Потребител, консултант на електронния магазин обработва тази поръчка. Потребителят получава потвърждение по имейл за успешно приетата поръчка.

Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

Обикновена доставка – в срок до 3 работни дни от момента на потвърждаването на поръчката от наш консултант по телефoна.

Потребителите имат опция да поръчат експресна доставка, която да бъде изпълнена на следващия ден след потвърждаването на поръчката от наш консултант. В този случай доставката се оскъпява с 1 лев. Ако желаете да използвате тази опция, просто го допълнете в полето за коментари преди завършване на Вашата поръчка.

Продавачите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма Спиди, като обичайните часове за доставка са в интервала от 9.00 до 17.30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма Спиди в съответния град.

Цените за доставка са добавени като опция в Количката преди завършване на поръчката.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма Спиди, така че да получи в срок стоката, Fairyribbons.com се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

ПЛАЩАНЕ

Заплащането на поръчаната стока може да се извърши чрез наложен платеж, като сумата за заплащане е крайната сума от поръчката и не се начисляват допълнителни такси за обработка на плащането.