Общи условия

ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ НА ИНТЕРНЕТ МАГАЗИН FAIRYRIBBONS.COM
Използването на този сайт и регистрирането на поръчка чрез него се счита за съгласие с посочените условия. Ако НЕ ПРИЕМАТЕ тези условия, моля не използвайте този уеб сайт. FAIRYRIBBONS.COM си запазва правото да променя условията по всяко време без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта.

ОБЩИ УСЛОВИЯ

FAIRYRIBBONS.COM е уебсайт за електронна търговия – за продажба и доставка на публикуваните в него стоки от името на FAIRYRIBBONS.COM;

Публикуването на този сайт има смисъл на публична покана за сключването на търговска сделка за покупка на артикули online от FAIRYRIBBONS.COM;

FAIRYRIBBONS.COM има право да променя цените на предлаганите стоки по собствена преценка без предварително уведомяване. Потребителят е длъжен да заплати цената, която е била актуална по време на заявката и потвърждението на желаната стока. Съобщението за намаление на цените става с поставяне на новата цена под старата, като старата е задраскана;

При липса на складова наличност от заявената стока FAIRYRIBBONS.COM уведомява Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения от Клиента телефонен номер, в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка;

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката FAIRYRIBBONS.COM не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката;

Договорът с Клиента се счита за сключен след приемане от FAIRYRIBBONS.COM на заявлението за покупка попълнено правилно и потвърдено от Клиента на посочения електронен адрес;

FAIRYRIBBONS.COM се задължава след получаване и потвърждение на заявлението от Клиента, да му достави желаната стока;

Всички обявени цени са в български лева с включен ДДС.


ОТКАЗ ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА ПОРЪЧАНА И ДОСТАВЕНА СТОКА

1. Клиент, поръчал стока през електронния магазин и получил същата по пощата, с куриер, или друг вид транспорт, има право да откаже получаването на поръчката, или част от нея след като вече тя му е доставена, само в един от следните случаи:

– при транспортирането стоката или нейната опаковка са повредени;

– доставената стока явно не съответсва на поръчаната от клиента;

– цената не съответства на първоначално оферирата;

– при условията на чл.69, ал.3 от ЗЗППТ;

– рекламации по гореизброените точки се извършват само в момента на доставката.

2. Извън изброените случаи, клиентът няма право да откаже получаването и заплащането на поръчаната от него стока. В противен случай той дължи заплащане на извършените разходи за доставка до него и връщане на стоката обратно на доставчика.

РЕКЛАМАЦИЯ

РЕКЛАМАЦИИ СЕ ПРИЕМАТ, КАКТО СЛЕДВА:

В 7-дневен срок от получаването на стоката при условие, че бъдат посочени писмено основателни причини за това и се подпише декларация, удостоверяваща, че стоката се намира във вида, в който е получена, без да е била ползвана и е с ненарушена оригинална опаковка.

ОТКАЗВАНЕ ИЛИ ПРОМЯНА НА ПОРЪЧКА

Ако искате да откажете направена вече поръчка, някой от продуктите в нея, или да замените даден продукт, обадете се по телефона възможно най-бързо, за да ни уведомите. Необходимо е да ни кажете номера на вашата поръчка, за която искате корекция.

1.FAIRYRIBBONS.COM гарантира, че към момента на изпращане продуктът няма недостатъци, които да намалят стойността му или годността му за обичайна употреба.

2.Веднага след пристигането на доставката, но не по-късно от 3 (три) дни, клиентът следва да провери дали тя е пълна и дали доставените артикули имат някакви недостатъци.

3.В случай на отчетени недостатъци при получаване на стоката, клиентът следва да уведоми незабавно за вида и количеството им.

ДОСТАВКА

Уважаеми клиенти,

ПОТВЪРЖДАВАНЕ НА ПОРЪЧКАТА И СРОК НА ДОСТАВКАТА:За поръчки, направени до 14:00 часа през работен ден, ще получите потвърждение и срок за доставка в рамките на същия ден.

Поръчки направени след 14:00 часа или в почивен ден се обработват и потвърждават на следващия работен ден.

Закупените продукти ще бъдат доставени на попълнения от клиента във формата за поръчка адрес. При недостатъчни наличности, Клиентите ни ще бъдат допълнително уведомени от служител на FAIRYRIBBONS.COM, с когото могат да уточнят, дали желаят да откажат неналичната стока или да бъдат уведомени при нова доставка на същата стока и тя да им бъде изпратена, когато е налична.

Срокът за доставка за територията на цяла България, след потвърждаване на поръчката, е 1-3 работни дни.

Срокът е посочен единствено с цел информация и ако не бъде спазен, това не представлява основание за предявяване на претенции за обезщетение, намаление на цената или анулиране на поръчката.

В случай на липса на получател на посочения адреса, куриерът ще се свърже с вас по телефона, за да уговори второ посещение на същия адрес. В този случай не се допуска смяна на адреса за доставка.

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ

За да поръчате пордукт от нас, не е нужно да предоставяте данни от кредитна или дебитна карта, както и каквато и да е друга подобна информация. Необходими са единствено данните ви за извършване на доставка, както и тези за оформянето на плащането и условията за рекламация.

По желание, Клиентът може да създаде свой профил на сайта на FAIRYRIBBONS.COM, където да преглежда предишните си поръчки.

РЕКЛАМАЦИЯ

Рекламация се предявява в случаите, когато доставената стока явно не съответства на заявената такава и това може да се установи чрез обикновения й преглед; когато стоката е повредена по време на транспортирането; рекламации след получаването на стоките се извършват съгласно общите условия.

ПЛАЩАНЕ

Всички цени в магазина са в български лева и имат начислен данък добавена стойност!

При нас може да използвате следните методи за плащане:

Наложен платеж при доставка с куриер.

Плащането се осъществява в БРОЙ на куриера, който ще достави поръчаната от Вас стока. Заплащате само крайната стойност на вашата поръчка в сайта без допълнителни такси. Можете да проверите тази стойност в е-мейла, който Ви изпращаме като потвърждение на поръчката и да приготвите предварително нужната сума