За играчките и още нещо…

Бас ловя, че всеки помни любимата си играчка от детството. Да, точно тази, която сте носили нон стоп със себе си, с която сте заспивали всяка вечер и липсата на която е била цяла драма. Така е, защото първите най-добри приятели на децата са именно играчките. С тях те играят, смеят се, разказват им истории,носят ги навсякъде и какво ли още не.

При мен всичко започна с рисунки на играчки под зоркия надзор на дъщеря ми, а след като уших няколко за нея, реших, че точно това е нещото, което искам да правя и което би ме направило щастлива – да вдъхна живот на рисунките, които ме гледат  от тефтера и след това те да станат нечии най-добър приятел и спътник в игрите и белите.

collageВсички играчки са изцяло плод на въображението ми и са резултат от часове шиене, бродиране, рисуване и забавление. В направата на всяка една играчка влагам, освен всичко друго, много любов  и ентусиазъм, защото целта ми е да сътворя нещо уникално, което да зарадва някое дете и да му стане любимо. А заради това си струва!

Използвам напълно безвредни материали (памучни платове, прежда, пух за пълнеж), така че играчките да са подходящи както за деца, така и за бебета.

Разгледайте играчките и ще се радвам те да станат най-добър приятел и на Вашето дете. Ще се радвам на всякакви коментари и мнения 🙂

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *